Skip links

Workshops

Social media

Leer de impact van social media begrijpen en ontwikkel bewustzijn over online gedrag. Deze workshop behandelt onderwerpen zoals online privacy, cyberpesten en het belang van verantwoordelijk gebruik van sociale mediaplatforms.

Zinloos Geweld

Deze workshop richt zich op het voorkomen van zinloos geweld door bewustwording, conflictbeheersing en het stimuleren van positieve communicatie. Ontwikkel vaardigheden om geweld te voorkomen en bij te dragen aan een veiligere samenleving.

Mentale Weerbaarheid Training

Versterk je mentale veerkracht en leer effectief omgaan met stress en uitdagingen. Deze workshop biedt praktische strategieën voor het verbeteren van mentale gezondheid en het ontwikkelen van emotionele veerkracht.

De-escalerend Optreden en Agressiehantering Workshop

Verwerf inzicht in het effectief omgaan met agressieve situaties en leer de kunst van de-escalatie. Deze workshop biedt praktische vaardigheden en strategieën voor het beheersen van agressief gedrag, waarbij de focus ligt op preventie en veilige interventies. Versterk uw vermogen om conflicten te begrijpen en te beheersen, waardoor de omgeving veiliger wordt voor alle betrokkenen.

Drillrap

Ontdek de wereld van drillrap en begrijp de culturele en sociale invloeden. Deze workshop biedt inzicht in de oorsprong, kenmerken en impact van drillrapmuziek, evenals discussies over de mogelijke positieve en negatieve aspecten ervan.

Laatste nieuws